Úvod, kontakt
Galerie dortů
Kytičkové dorty
Dětské dorty
Svatební dorty
3D dorty
Dopravní prostředky
Zvířátka
Křtiny
Sportovní dorty
Dorty pro dospělé
Firemní dorty
Knihy
Podkovy, řezy
Slané dorty
Ostatní
Návštěvní kniha
Moje pomůcky
Vysvětlivky
Hlava koně
Potřebné přísady:
světlý korpus
pařížský krém
broskve
marmeláda
White icing
upečený korpus na plechu
vyříznutá hlava dle šablony
naplněno pařížským krémem a broskvemi
tvarování punčovinou
vytvarováno + obmazané krémem
potáhnuto a kosticí načárkovaná srst
výroba uší
malování kakaem rozpuštěným v trošce alkoholu
první nátěr
druhý nátěr s přidáním trochu žluté gelovky (po zaschnutí prvního nátěru)
pomůcka na krájení cibule využitá na prošívání uzdy